Kombi prevoz na Kopaonik

Kombi prevoz do KopaonikaOHOHO Kombi prevoz putnika do Kopaonika nudi posebne povoljnosti za prevoz do najvećeg zimskog i ski centra u Srbiji. Prevoz kombijem do Kopaonika je, bez obzira na malo lošije deonice puta, veoma udoban, brz i siguran način prevoza.

 

Zašto kombi prevoz do Kopaonika?

Kombi vozilom se do Kopaonika putuje dosta kraće nego autobusom, lakše se izbegavaju saobraćajne gužve, a nepostojanje usputnih stajališta omogućava slobodan izbor i obilaženje radova na putu i loših deonica puta, koliko je to moguće.

U zavisnosti od potreba putnika koji koriste kombi prevoz do Kopaonika, moguće je iskoristiti i sve pogodnosti i fleksibilnost u pogledu pravljenja kraćih pauza i sl. Manji broj putnika u kombi prevozu do Kopaonika, u odnosu na autobuski prevoz, svakako nudi veću udobnost i komfor.

 

Prevoz skijaša i planinara do Kopaonika

Prevoz skijaša i planinara do Kopaonika, kao organizovanih grupa, podrazumeva i određene povoljnosti u pogledu cene kombi prevoza, kao i fleksibilnosti u pogledu same organizacije polaska, preuzimanja putnika i sl. Prtljažni prostor kombi vozila za prevoz putnika do Kopaonika je dosta veliki, a budući da se uglavnom radi o kabastoj opremi, moguće je obezbediti i dodatni prostor.

 

Porodični kombi prevoz putnika do Kopaonika

Kao za prevoz skijaša i grupa sportista do Kopaonika, OHOHO nudi određene povoljnosti i za prevoz porodica. Povoljnosti se ogledaju u ceni kombi prevoza do Kopaonika, kao i mestu preuzimanja putnika.

 

Kombi prevoz aerodrom Beograd - Kopaonik

Kombi prevoz putnika do Kopaonika je dostupan stranim i domaćim turistima i sa aerodroma u Beogradu. Doček i preuzimanje putnika na aerodromu Nikola Tesla je standardni deo ove usluge, a kombi prevoz se obavlja do bilo kog smeštaja na Kopaoniku. Vreme polaska  i eventualnog povratka sa Kopaonika do aerodroma je moguće ugovoriti kad god vama odgovara.


Relacije
Newsletter lista

Posete:
Danas: 9Ukupno: 275018